scăderi de presiune la apă pe mai multe străzi din cartierul ştrand, joi, pentru lucrări la conducta de transport dn 600

Reprezentanţii SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că în data de joi, 12 septembrie, între orele 8 – 24, vor avea loc lucrări la conducta de transport DN 600 în zona intersecţiei străzilor Ştandului cu Gârlei.

În intervalul menţionat se vor înregistra scăderi de presiune pentru consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cristianului – Vrancei – Ştrandului – Gârlei – Cârlova – Maramureşului, potrivit reprezentanţilor societăţilor.

Lucrările sunt executate de SC „Construcţii” SA Sibiu în cadrul proiectului de reabilitare a reţelei de distribuţie a apei potabile de pe strada Gârlei, finanţat de Primăria Municipiului Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

scăderi de presiune la apă pe mai multe străzi din cartierul ştrand, joi, pentru lucrări la conducta de transport dn 600  scăderi de presiune la apă pe mai multe străzi din cartierul ştrand, joi, pentru lucrări la conducta de transport dn 600  scăderi de presiune la apă pe mai multe străzi din cartierul ştrand, joi, pentru lucrări la conducta de transport dn 600

Ultima oră

Comentariul meu