poliţiştii ies cu aparatele radar, miercuri, pe drumul ce leagă sibiul de mediaş. cinci maşini dotate cu radar vor fi pe teren

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu vor desfăşura miercuri, 11 septembrie, pe DN 14 (Sibiu – Mediaş) o acţiune preventivă pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţulu Sibiu (IPJS).

Vor fi folosite cinci echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, în sistem „cascadă”.

„Pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică şi în scopul creării cadrului operaţional necesar diminuării riscului rutier, în cursul zilei de mâine, 11 septembrie, poliţiştii rutieri vor acţiona pe DN 14 pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză şi neportul centurii de siguranţă sau a mijloacelor de retenţie pentru copii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

poliţiştii ies cu aparatele radar, miercuri, pe drumul ce leagă sibiul de mediaş. cinci maşini dotate cu radar vor fi pe teren  poliţiştii ies cu aparatele radar, miercuri, pe drumul ce leagă sibiul de mediaş. cinci maşini dotate cu radar vor fi pe teren  poliţiştii ies cu aparatele radar, miercuri, pe drumul ce leagă sibiul de mediaş. cinci maşini dotate cu radar vor fi pe teren

Ultima oră

Comentariul meu