bărbatul înjunghiat în stradă, în noaptea de duminică spre luni, este poliţist local de aproximativ 6 ani de zile

Bărbatul de 45 de ani, din Sibiu, care în noaptea de duminică spre luni, 8 spre 9 septembrie, a fost înjunghiat pe strada Pedagogilor, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, de pe stradă, este angajat al Poliţiei Locale, serviciu subordonat Primăriei Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, bărbatul era în afara orelor de serviciu. Poliţistul era angajat de aproximativ 6 ani în Poliţia Locală şi nu a avut, în tot acest timp, nicio abatere.

Poliţistul a fost înjunghiat în coapsa dreaptă, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, după ce un locatar a semnalat la 112 faptul că un bărbat a fost înjunghiat pe stradă.

Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a declarat că bărbatul a fost operat de urgenţă imediat ce a ajuns la spital, după care a fost transportat pe secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI), în final fiind mutat într-un salon pe secţia Chirurgie 2.

„Starea sa este stabilă. Este în continuare ţinut sub supraveghere”, după cum a declarat Todăriţă. Porivit acestuia, diagnosticul la internare a fost „plagă înjunghiată coapsa dreaptă şi şoc hemoragic”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bărbatul înjunghiat în stradă, în noaptea de duminică spre luni, este poliţist local de aproximativ 6 ani de zile  bărbatul înjunghiat în stradă, în noaptea de duminică spre luni, este poliţist local de aproximativ 6 ani de zile  bărbatul înjunghiat în stradă, în noaptea de duminică spre luni, este poliţist local de aproximativ 6 ani de zile

Ultima oră

Comentariul meu