video sute de sibieni au participat la un nou protest în piaţa mare şi au strigat de pe podul minciunilor foto

Sibienii s-au strâns în număr mult mai mare duminică, de la ora 17, în Piaţa Mare a oraşului, pentru a protesta împotriva proiectului de exploatare de la Roşia Montană şi a exploatării gazelor de şist, în cea de a V-a zi de proteste de la Sibiu.

Aproximativ 200 de persoane au fost prezente în centrul oraşului, în faţa clădirii Primăriei din Piaţa Mare. Au venit cu pancarte cu mesaje ce care cereau oprirea proiectului de la Roşia Montană.

img_3735

Au lovit pet-uri de pământ, au bătut în tobe şi au strigat lozinci: “Nu corporaţia face legislaţia!”, “Vrem natură, nu cianură!”, “Solidaritate!”, “Sibieni, nu fiţi laşi, haideţi şi ne ajutaţi!”, “Nu ne vindem ţara!”, “Uniţi salvăm Roşia Montană!”, “Ţara e a urmaşilor, nu a trădătorilor!” sau “Nu mai vrem minciuni!”.

După ce au scandat câteva lozinci în faţa clădirii primăriei, participanţii la protest au pornit în marş pe bulevardul Nicolae Bălcescu, îndemnând oamenii de la terase să li se alăture.

img_3746

S-au oprit apoi în capătul bulevardului şi au cântat versurile cântecului patriotic “Tu, Ardeal!” (video). În timpul marşului, mai multe persoane li s-au alăturat, numărul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video sute de sibieni au participat la un nou protest în piaţa mare şi au strigat de pe podul minciunilor foto  video sute de sibieni au participat la un nou protest în piaţa mare şi au strigat de pe podul minciunilor foto  video sute de sibieni au participat la un nou protest în piaţa mare şi au strigat de pe podul minciunilor foto

Ultima oră

Comentariul meu