strada bahluiului intră în reparaţii de luni. lucrările de modernizare a reţelelor şi străzilor continuă

Strada Bahluiului intră în reparaţii de luni, 9 septembrie, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu.

Lucrările vor presupune repararea carosabilului, a trotuarelor, modernizarea iluminatului public şi crearea unui nou sens giratoriu la intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Strada va fi redată traficului la jumătatea lunii noiembrie.

Un nou troson al străzii Vasile Cârlova se închide pentru reparaţii

Este vorba despre porţiunea dintre strada Ştrandului şi intersecţia cu strada Transilvaniei, pe porţiunea dintre strada Maramureşului şi strada Ştrandului fiind deja efectuate lucrările de reparaţii la carosabil şi trotuare, iar joi, 5 septembre se va aşterne primul strat asfaltic. Constructorul estimează că până la sfârşitul lunii octombrie va finaliza lucrările de reparaţii pe această stradă, inclusiv conturarea definitivă a sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Transilvaniei.

Pe Şoseaua Alba Iulia, pe tronsonul dintre strada Dealului şi strada Maramureşului se va lucra la reţeaua de gaz în perioada 17 septembrie – 20 octombrie. Lucrările vor restricţiona o bandă, nefiind necesară închiderea traficului. Şi pe strada Ciprian Porumbescu vor fi efectuate lucrări la reţeaua de gaz, astfel că în perioada 5-30 septembrie se va circula cu restricţii.

Pe strada 9 Mai continuă lucrările de modernizare

Tronsonul dintre strada Constituţiei şi strada Liviu Rebreanu va fi

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

strada bahluiului intră în reparaţii de luni. lucrările de modernizare a reţelelor şi străzilor continuă  strada bahluiului intră în reparaţii de luni. lucrările de modernizare a reţelelor şi străzilor continuă  strada bahluiului intră în reparaţii de luni. lucrările de modernizare a reţelelor şi străzilor continuă

Ultima oră

Comentariul meu