mergeti la restaurantul Capa din giratoriul Bieltz cu Calea Turnisorului. Ca altundeva nu cred ca mai pupati aaa, mai mancati aaa mai puteti gusta. Nicicum nu e bine.

Ca tot ziceau cititorii sa nu mai judecam restaurantele dupa prima impresie, am revenit la restaurantul Capa. E un fel de Prima a Turnisorului, un loc unde merg doar cei de-ai casei si care vor sa manance super bine. Cum incepi sa urci panta spre Metro e pe partea dreapta a giratoriului din Turnisor. Il dau de gol florile din geam, doar asa daca iti sare in ochi. Intri direct in terasa iar de acolo in restaurant. Unul decorat normal spre banal, fara nimic iesit din comun. Ce mi-a sarit mie in ochi prima data cand am intrat au fost niste gigantice paini de casa asezate chiar la usa. Painea de pe masa unui restaurant spune multe despre cum se mananca acolo. Cine da paine cartonata din punga sigur n-are prea multe de spus in oala.

M-am asezat pe terasa dupa ce am avut noroc sa trag cu ochiul pe o tabla cu specialitatile, unde am ochit felul II pe care urma sa il comand. Fel care in meniu nu se gasea, tocmai

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

daca va e pofta de pi***lici...  daca va e pofta de pi***lici...  daca va e pofta de pi***lici...

Ultima oră

Comentariul meu