actualizare: polițiștii sibieni caută un copil de 6 ani care a dispărut. căutări în zona parcului sub arini și sala transilvania

ACTUALIZARE: Băiatul de 6 ani a fost găsit de polițiști, cu puțin timp în urmă. Potrivit datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Luciana Balteș, băiatul a fost identificat în zona Lacul lui Binder, în afara oricărui pericol. Acesta va fi redat familiei de către polițiști.

Știre inițială: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu (IPJS) desfășoară, în aceste momente, căutări în parcul Sub Arini din municipiul Sibiu și în zona Sălii Transilvania pentru identificarea unui băiat, pe nume Avram Antonio Alexandru , care a dispărut.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Luciana Balteș, a declarat că băiatul ieșise la plimbare împreună cu surorile lui, de 5, respectiv 11 ani, când s-a pierdut.

Cele două fete au fost apoi găsite de un bărbat care le-a dus la sediul Poliției Locale. Acolo, fetițele au spus că au ieșit la plimbare cu fratele lor despre care nu știu unde este.

Balteș a precizat că mama copiilor este plecată în Germania, iar tatăl lor a plecat sâmbătă dimineața la pescuit. Polițiștii nu au reușit, la momentul redactării știrii, să ia legătura cu niciunul din părinți.

De asemenea, fata de 11 ani, împreună cu un om el legii, refac traseul pe

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

actualizare: polițiștii sibieni caută un copil de 6 ani care a dispărut. căutări în zona parcului sub arini și sala transilvania  actualizare: polițiștii sibieni caută un copil de 6 ani care a dispărut. căutări în zona parcului sub arini și sala transilvania  actualizare: polițiștii sibieni caută un copil de 6 ani care a dispărut. căutări în zona parcului sub arini și sala transilvania

Ultima oră

Comentariul meu