sibienii pot afla direct de pe telefonul mobil locurile de muncă vacante. un robot anunţă telefonic postul potrivit

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) au lansat vineri, 6 septembrie, portalul www.eajofm.ro, o aplicaţie destinată persoanelor fără un loc de muncă, dar şi angajaşilor şi angajatorilor care vor să fie în legătură permanentă cu informaţiile din piaţa muncii.

Aplicaţia poate fi accesată de pe calculatorul personal, de pe touch screen-urile din sediile AJOFM, dar şi de pe telefonul mobil (smartphone-uri), la adresa www.eajofm.ro. Singura condiţie este să existe o conexiune la internet.

Persoanele fizice pot să configureze CV-ul în format europass precum şi scrisori de intenţie – toate acestea folosind modulul e-Urnă.

Persoanele având statut de şomeri indemnizaţi primesc alerte cu privire la data prezentării la viză, viză pe care o pot efectua de la orice punct din ţară care face parte din acest proiect. Alertele se primesc pe diverse canale, inclusiv prin apel telefonic folosind tehnologia text to spech dezvoltată de firma iQuest Technologies.

Persoanele având statut de şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi primesc consiliere pe portal atât din partea angajaţilor AJOFM prin recomandări de locuri de muncă disponibile cât şi automat din partea sistemului.

Pentru a putea efectua viza in forma electronică, persoanele cu statut de şomer vor fi constrânse de către

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibienii pot afla direct de pe telefonul mobil locurile de muncă vacante. un robot anunţă telefonic postul potrivit  sibienii pot afla direct de pe telefonul mobil locurile de muncă vacante. un robot anunţă telefonic postul potrivit  sibienii pot afla direct de pe telefonul mobil locurile de muncă vacante. un robot anunţă telefonic postul potrivit

Ultima oră

Comentariul meu