Proiectul de extindere si modernizare al Scolii Nr. 18 din Sibiu a fost finalizat. Prin urmare, elevii care urmeaza cursurile acestei scoli situate in zona cartierelor Tineretului si Calea Surii Mari vor beneficia din anul acesta de conditii foarte bune pentru cursurile scolare. Cursurile acestei scoli sunt urmate in prezent de aproximativ 600 de elevi, un numar de peste 40 de dascali asigurand predarea.

Proiectul intitulat `Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Scoala cu clasele I-VIII Nr. 18 Sibiu, Judetul Sibiu` are o valoare totala contractata de 5.402.578,28 lei, din care 3.706.464,95 lei din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, 566.871,11 lei finantare nerambursabila din bugetul national si 87.210,94 lei contributia proprie a municipiului in proiect.

Proiectul a constat pe de o parte in construirea unui nou corp de cladire in care au fost amenajate inca cinci sali de clasa. Astfel, orele se vor putea desfasura exclusiv dimineata, sistem de studiu mult mai eficient pentru elevi. In aceasta aripa a fost amenajat si un centru de documentare si informare si un laborator destinat invatarii limbilor straine. Laboratorul de informatica a fost de asemenea modernizat si dotat cu aparatura moderna.

De asemenea, cladirea existenta a scolii a fost complet modernizata. De la retele si obiecte sanitare,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

s-au incheiat lucrarile de modernizare la scoala 18. investitie de 5,5 milioane de lei  s-au incheiat lucrarile de modernizare la scoala 18. investitie de 5,5 milioane de lei  s-au incheiat lucrarile de modernizare la scoala 18. investitie de 5,5 milioane de lei

Ultima oră

Comentariul meu