made in ro- târg de design românesc

Cea de-a doua ediție a Târgului de design românesc, Made in RO, organizat de Fundația Dala în colaborare cu DESIGNIST.RO şi Muzeul ASTRA, se va desfăşura pe 7 și 8 septembrie în Muzeul Civilizaţiai Populare Tradiţionale ASTRA. Made in RO este un concept al DESIGNIST.RO, prima platformă online din România, lider de opinie pe zona de design, arhitectură și industrii creative în online-ul românesc.

Expoziţia cu vânzare, ce a avut loc în luna mai, în București, este itinerată acum la Sibiu în cadrul Programului Anima ASTRA, aducând în atenția publicului obiecte originale, de bună calitate, create de designeri români, ce explorează spațiul motivelor tradiționale reinterpretate contemporan în design.

Târgul se va desfăşura pe trei secţiuni : DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORAȚIUNI & ACCESORII

Vor expune următorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacșu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacaliș.

Tags:

Del.icio.us

made in ro- târg de design românesc

TweetThis

made in ro- târg de design românesc

Digg

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

made in ro- târg de design românesc  made in ro- târg de design românesc  made in ro- târg de design românesc

Ultima oră

Comentariul meu