zeci de persoane din întreaga ţară au venit la un interviu cu angajatorii germani, pentru un post în germania

În prima zi de interviuri, zeci de persoane din întreaga ţară au venit la Sibiu pentru un interviu cu angajatori din Germania, la selecţia organizată prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu.

“Sunt aşteptaţi 96 de candidaţi din 21 de judeţe, 24 de candidaţi fiind din judeţul Sibiu. Oferta cuprinde un număr de 145 de posturi. Angajarea se face pe o perioadă de şase luni, începând cu luna octombrie, respectiv luna aprilie, în funcţie de angajator”, a declarat purtătorul de cuvânt al, Dana Radu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Asistentului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr.51 A, telefon 0269-237719, et. IV, cam. 440, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

La această selecţie, care are loc la Sibiu în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013, la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu din str. Gladiolelor nr. 2-6(în curtea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară“Terezianum” Sibiu), se caută lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania.

În acest sens,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

zeci de persoane din întreaga ţară au venit la un interviu cu angajatorii germani, pentru un post în germania  zeci de persoane din întreaga ţară au venit la un interviu cu angajatorii germani, pentru un post în germania  zeci de persoane din întreaga ţară au venit la un interviu cu angajatorii germani, pentru un post în germania

Ultima oră

Comentariul meu