video un nou protest împotriva exploatării miniere de la roșia montană și a gazelor de șist, la sibiu foto

Aproximativ 100 de persoane au participat joi, 5 septembrie, la un nou protest organizat împotriva exploatării gazelor de şist şi împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, la Sibiu, în Piața Mare a orașului.

Participanții la protest s-au adunat în fața clădirii primăriei în jurul orei 19, cu pancarte. Au strigat mai multe lozinci: “Uniți salvăm Roșia Montană!”, “Vrem natură, nu vrem cianură!”, “Solidaritate!”, “Cinste lor, cinste lor, cinste roșienilor!”, “Vrem aer și natură, nu aur și cianură!”, “Refuz, rezist, gazelor de șist!” sau “Nu fiți lași, haideți și ne ajutați!”.

img_3496

După aproximativ o jumătate de oră, au înconjurat la pas Piața Mare. S-au oprit și au scandat, de asemenea, lozinci, la intrare pe bulevardul Nicolae Bălcescu și la ieșire din Piața Mare spre strada Avram Iancu.

img_3508

Protestul a fost autorizat de reprezentanții Primăriei până la ora 22. Un astfel de protest este anunțat și pentru vineri, 6 septembrie, de la ora 19 până la ora 22, tot în Piața Mare.

Aproximativ 100 de persoane au participat și miercuri, 4 septembrie, la un protest în centrul orașului, participanții manifestând împotriva exploatării miniere de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video un nou protest împotriva exploatării miniere de la roșia montană și a gazelor de șist, la sibiu foto  video un nou protest împotriva exploatării miniere de la roșia montană și a gazelor de șist, la sibiu foto  video un nou protest împotriva exploatării miniere de la roșia montană și a gazelor de șist, la sibiu foto

Ultima oră

Comentariul meu