Primaria Sibiu a anuntat joi ca in perioada imediat urmatoare o mare parte din Soseaua Alba Iulia urmeaza sa fie sparta din cauza unor lucrari la reteaua de gaz. Circulatia se va desfasura timp de mai bine de o luna doar pe doua benzi, cu restrictii.

Pe Soseaua Alba Iulia, pe tronsonul cuprins intre strada Dealului si strada Maramuresului urmeaza sa se lucreze la modernizarea retelei de gaz. Lucrarile sunt programate a se desfasura intre 17 septembrie si 20 octombrie. Potrivit unui comunicat al primariei Sibiu `lucrarile vor restrictiona o banda, nefiind necesara inchiderea traficului`.

Primarul Klaus Johannis a comentat aceasta situatie spunand ca modernizarea retelei de utilitati este benefica si absolut necesara. `Cum a zis un taximetrist: Peste tot se lucreaza! El nu a fost asa fericit, eu da`, a declarat Johannis. `Lucrarile vin sa modernizeze semnificativ retele de utilitati. Sunt lucrari pe care ni le dorim de 50 de ani si niciodata nu am avut bani`, a mai spus primarul.

Referitor strict la Soseaua Alba Iulia edilul a mentionat ca se va sparge asfaltul pe prima banda de circulatie, traficul urmand sa se desfasoare pe cate o banda pe sens. `Vom avea lucrari pe prima banda si pe un sens si

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

v-ati saturat de lucrari la gaz? stati sa vedeti ce urmeaza: soseaua alba iulia!  v-ati saturat de lucrari la gaz? stati sa vedeti ce urmeaza: soseaua alba iulia!  v-ati saturat de lucrari la gaz? stati sa vedeti ce urmeaza: soseaua alba iulia!

Ultima oră

Comentariul meu