sibiu open aduce la sibiu nume mari din lumea tenisului, pentru mai multe puncte atp şi premii de 75.000 de dolari

Toată suflarea tenisului românesc și internațional își mută ochii spre Sibiu, în perioada 21-29 septembrie. După ce anul trecut turneul de la Sibiu s-a desfășurat sub titulatura BRD Challenger, anul acesta a făcut un pas important spre a deveni un eveniment de sine stătător în calendarul tenisului mondial.

Sibiu Open este cea mai importantă competiție de tenis din Transilvania și a doua, ca valoare, din țară.

Prima ediţie a Sibiu Open propune premii de 75.000 de dolari şi puncte ATP

Sub o nouă titulatură, turneul de la Sibiu și-a dublat valoarea premiilor față de ediția de anul trecut. Dacă în 2012 premiile se ridicau la 30.000 de dolari, anul acesta, sportivii înscriși în competiție se vor lupta pentru premii totale de 75.000 de dolari și, implicit, mai multe puncte ATP.

„Sibiul este locul cel mai potrivit pentru a impune un turneu ATP valoros. Sprijinul autorităților locale a fost decisiv în decizia de a lua pe cont propriu turneul de la Sibiu. Am dublat valoarea turneului și, în curând, spre să putem ajunge la premii totale de 100 de mii de dolari”, spune Marius Vecerdea, directorul turneului Sibiu Open.

Jucători importanţi din lumea tenisului au confirmat prezenţa la Sibiu

Creșterea premiilor și

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiu open aduce la sibiu nume mari din lumea tenisului, pentru mai multe puncte atp şi premii de 75.000 de dolari  sibiu open aduce la sibiu nume mari din lumea tenisului, pentru mai multe puncte atp şi premii de 75.000 de dolari  sibiu open aduce la sibiu nume mari din lumea tenisului, pentru mai multe puncte atp şi premii de 75.000 de dolari

Ultima oră

Comentariul meu