prostituatele din sibiu terorizate și șantajate de un fals angajat al sri

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut ieri, de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale fiind cercetat pentru şantaj, atribuindu-şi o identitate falsă, bărbatul a şantajat mai multe femei ce practicau prostituţia.

La nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale existau date şi informaţii cu privire la faptul ca un bărbat necunoscut contactează diferite persoane de sex feminin despre care cunoştea că practică prostituţia pe raza municipiului Sibiu şi declinându-şi calitatea de funcţionar public cu atribuţii de cercetare le solicita diferite sume de bani şi favoruri sexuale, ameninţându-le că în caz contrar le va întocmi dosare penale pentru prostituţie.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat suspectul Ţ. Cosmin (34 de ani, domiciliat în municipiului Sibiu), fiind stabilit faptul ca în perioada mai – septembrie 2013, prin intermediul anunţurilor de mica publicitate de la rubrica “Matrimoniale”, a contactat mai multe prostituate şi prezentându-se ca funcţionar public cu atribuţii de cercetare le-a solicitat acestora sume de bani cuprinse între 100 şi 200 euro, precum şi favoruri sexuale gratuite pentru a le “proteja”, ameninţându-le că în caz contrar le va întocmi dosare penale pentru prostituţie.

Aceste ameninţări au fost în măsura să creeze o stare de temere în cazul a două dintre femei care i-au oferit acestuia favoruri sexuale gratuite şi au fost de acord să îi remită diferite sume de bani în schimbul asigurării protecţiei.

În cursul zilei de ieri, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce a pretins şi a primit din partea unei părţi vătămate suma de 600 lei în schimbul neîntocmirii unui dosar penal pentru prostituţie şi asigurării protecţiei faţă de alte persoane cu atribuţii de cercetare penală.

Împotriva suspectului Ţ. Cosmin s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 194 alin. 1 cod penal, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Bun, dar dacă eu conduc tractorul fără itp,înmatriculat pe primărie și fara asigurare, imi faceți dosar penal pe loc, nu dupa 7 ani, și duc baloti nu prostituate, doamnea’ juta.