iohannis deranjat de scandalul mediatic legat de regii din familia cioabă

Primarul Sibiului crede că s-a dat o prea mare importanță scandalurilor care se țin lanț vizavi de moștenirea coroanei regelui romilor, Florin Cioabă. Iohannis l-a taxat pe Băsescu despre care a cărui vizită la căpătâiul lui Cioabă a spus că ”se încadrează în profilul de problemă mică – mare tam tam – adunat voturi”.

”Nu mă încântă, dar nici nu mă preocupă. Este o zonă care nu mă preocupă. Nu face nici imagine negativă, dar nici pozitivă. Face o imagine proporțională cu zona în care apare. Nu pot să spun altfel pentru că sună discriminatoriu și nu aș vrea asta. Aș fi preferat o soluție mai low-profile, deci mai puțin vizibilă în emisiunile de știri și mass-media. Oricum noi, restul sibienilor, nu ne dorim vreo influență în aceea zonă. Fără îndoială că i s-a dat prea mare importanță. Este în realitate o problemă mică cu mult tam – tam”, a comentat pe scurt primarul Iohannis.

Cât despre vizita lui Traian Băsescu la casa regală, Iohannis a spus sec că aceasta ”se încadrează în profilul de problemă mică, mare tam tam, adunat voturi”.

 

Ultima oră

Comentariul meu