Prezenta pentru prima data cu o expozitie personala la Sibiu, Stela Marta expune 46 de lucrari de pictura la Muzeul National Brukenthal.

Structurata in trei cicluri tematice: Frumoasa Romanie, Fairy Tale si Venice, expozitia alatura lucrari inspirate de peisajele romanesti, imagini din orasele medievale transilvanene, naturi statice cu flori si ilustrari ale anotimpurilor – portrete combinate cu peisaje florale realizate in maniera `impresionismului evoluat`, dupa cum apreciaza artista.

`Lucrarile Stelei Marta ne incanta privirea prin candoarea decorativului si abundenta cromatica`, spune curatorul expozitiei, Sanda Marta.

Licentiata a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca si absolventa a profilului Arte Plastice si Decorative a Universitatii din Oradea, specializarea pictura, Stela Marta a deschis pana in prezent 12 expozitii personale.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

artista stela marta aduce in fata sibienilor `frumoasa romanie`  artista stela marta aduce in fata sibienilor `frumoasa romanie`  artista stela marta aduce in fata sibienilor `frumoasa romanie`

Ultima oră

Comentariul meu