Saptamana aceasta Piata taraneasca Transilvania a implinit un an, motiv pentru producatori si autoritati sa traga primele concluzii. Toate sunt pozitive.

Romeo Cristea este apicultor si vinde miere in Piata Transilvania. `Am observat in ultimele luni ca vin clienti din toate cartierele Sibiului sa cumpere produse proaspete. Conteaza foarte mult relatia dintre producator si cumparator, oamenii tot timpul ne intreaba cum sunt facute produsele`, a declarat acesta.

`Eu remarc faptul ca sunt foarte multi tineri care vin sa cumpere de la noi. Si avem foarte multi cumparatori fideli, cei care ne intreaba tot timpul daca venim si saptamana viitoare si ce aducem la piata`, a declarat si doamna Blezu, producator de zarzavaturi de pe Valea Hartibaciului.

Piata Transilvania a inceput cu un numar de 50 de producatori, ajungand in prezent la 194, care vin regulat sa-si comercializeze produsele. `Acesti producatori au acolo 50 sau 20 de ari si ce produc in plus vin sa vanda la piata, de aceea totul este foarte proaspat, nu tin produsele timp lung prin piete. Ei nu au avut niciodata ocazia sa vanda organziat. Toti sunt foarte multumiti si numarul lor creste de la o editie la alta`, a declarat Georgeta Purima, directorul Camerei Agricole Sibiu.

Intre 1 septembrie

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Un an de Piata Transilvania. `Conteaza relatia dintre producator si cumparator, tot timpul intreaba cum sunt facute`  Un an de Piata Transilvania. `Conteaza relatia dintre producator si cumparator, tot timpul intreaba cum sunt facute`  Un an de Piata Transilvania. `Conteaza relatia dintre producator si cumparator, tot timpul intreaba cum sunt facute`

Ultima oră