sibianca anca mărginean a cântat în chicago pentru românii de peste ocean

Anca Marginean este o tanara interpreta de muzicala populara, originara din Sibiu, care are, la ora actuala, un palmares de invidiat: mii de spectacole si festivaluri si aparitii TV. Insa, cel mai important pas, in cariera sa, l-a facut cand avea 19 ani, atunci cand a sustinut prima ei cantare, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, in Chicago.

Aceasta a participat, alaturi de alti mari artisti ai folclorului romanesc, la un eveniment organizat chiar de unchiul ei. Iar pentru ca frumoasa cantareata a lasat o impresie foarte buna, peste doi ani a fost chemata sa cante iar, pe aceeasi scena.

“Multi romani isi doresc sa ajunga in America, sa-si indeplineasca “the american dream”, cum se spune, dar prea putini reusesc. Eu am avut norocul ca la 19 ani, sa ajung in Chicago si sa cant pentru comunitatea de romani de acolo. Peste 2 ani am repetat “experienta americana”. Cea mai marea satisfacţie a mea, a fiecărui artist de fapt, este aceea de a putea duce talentul nostru oriunde în lume. Astăzi sunt în Chicago, peste o lună cine ştie prin ce colţ de Românie voi fi solicitată. Asa mi-a fost dat, sa cant si sa incant sufletele dragilor nostri romani”, a declarat Anca Marginean.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu trebuia sa te mariti draga Anca…Vai si amar de barbatu…Daca ai stii cu cine si cate umbla..pacat! Oricum felicitari pentru toate cele obtinute,esti foarte frumoasa.