video foto explozie violentă la o locuință din gușterița. o femeie dusă la spital cu arsuri pe față!

Explozie extrem de puternică în această dimineață la o casă de pe strada Ceaicovski. O femeie de 50 de ani a fost la un pas de moarte. Acum este la spitalul județean cu arsuri de gradul I si II pe față și mâini.

Un cartier întreg din Sibiu a auzit explozia avută loc la casă. Femeia rănită a povestit că a vrut să își facă un ceai și atunci s-a produs nenorocirea. ”Am vrut să aprind aragazul. Atunci a bubuit  totul. Nu am simțit miros de gaz” a povestit aceasta.

Medicii de la SMURD au acordat rapid primul ajutor rănitei și au transportat-o apoi la spitalul clinic județean Sibiu. ”Pacienta este cu arsuri de gradul 2 la nivelul membrelor superioare, bilateral, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei şi toracelui anterior şi posterior”, a spus Mirela Bădescu, medic SMURD.

Pompierii au confirmat că este vorba de o acumulare de gaze. ”Explozia a fost deosebit de puternică. A fost la parterul locuinței”, a spus un reprezentant al SMURD Sibiu.

YouTube video

Mai multe echipe de la E-On Gaz, au împânzit zona pentru cercetări și pentru a se stabili exact din ce cauză s-a produs explozia.

video: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu