Cu cateva zile inainte de inceperea anului scolar, Consiliul Judetean Sibiu, a anuntat ca procedurile de atribuire a contractelor de furnizare a produselor lactate si de panificatie in scolile din judet, sunt in grafic, iar elevii din judetul Sibiu vor avea lapte si corn cand vor incepe noul an scolar.

Consiliul Judetean Sibiu a organizat patru proceduri de licitatie deschisa, doua pentru produsele lactate si doua pentru produsele de panificatie. In primele 21 de zile de la inceperea anului scolar laptele va fi livrat de SC MIZO Romania, iar cornul de SC Velpitar SA.

Primele doua licitatii, pentru primele 21 de zile din anul scolar 2013-2014, au fost finalizate, firma timisoreana SC Sole MIZO Romania SRL fiind cea care va livra laptele, la pretul de 0,62 lei/produs/elev.

Tot pentru 21 de zile, cornurile vor fi livrate de SC Velpitar SA din Ramnicu-Valcea, cu care urmeaza sa se semneze un contract in 10 septembrie. Produsele vor fi furnizate la pretul de 0,32 lei/produs/elev.

Pentru restul anului scolar au fost lansate alte doua licitatii, la cea pentru produsele de panificatie fiind inscrise sase firme (SC Velpitar SA, SC Gran Pan SRL, SC Coremi Inter SA, SC Biscoto SRL, SC Redal SRL, SC Media Pop Art SRL),

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

elevii din judetul sibiu vor avea lapte si cornuri din 16 septembrie  elevii din judetul sibiu vor avea lapte si cornuri din 16 septembrie  elevii din judetul sibiu vor avea lapte si cornuri din 16 septembrie

Ultima oră

Comentariul meu