amorul invinge politica. deputata pdl valeria schelean este gravida cu senatorul pnl tudor chiuariu!

Senatorul PNL Tudor Chiuariu si deputata PDL Valeria Schelean formeaza un cuplu fericit, mai ales ca cei doi asteapta un copil, astfel ca scenariul “amorul invinge politica” prinde contur, potrivit gandul.info.

Schelean a venit ieri in Parlament, la lucrarile Comisiei Juridice, din care aceasta face parte, imbracata intr-o rochie prin care se putea observa burtica de gravida.

Desi formeaza un cuplu de mai bine de un an si s-au logodit in Grecia, unde au fost in vacanta anul acesta, Schelean si Chiuariu au fost extrem de discreti in Parlament, mai ales ca au fost si colegi la Comisia pentru revizuirea Constitutiei.

Cei doi, “adversari” pe plan politic, s-au cunoscut in urma cu mai multi ani, pe cand amandoi erau avocati si erau implicati in alte relatii. Deputata a fost ani buni iubita lui Gruia Stoica, actualul patron CFR Marfa, cu care are si o fetita.

Citește mai departe pe: CAP LIMPEDE INTERNATIONAL

amorul invinge politica. deputata pdl valeria schelean este gravida cu senatorul pnl tudor chiuariu!  amorul invinge politica. deputata pdl valeria schelean este gravida cu senatorul pnl tudor chiuariu!  amorul invinge politica. deputata pdl valeria schelean este gravida cu senatorul pnl tudor chiuariu!

Ultima oră

Comentariul meu