secția de neurochirurgie a spitalului județean a fost renovată și are o sală nouă de operații

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a finalizat procesul de renovare a Secţiei Clinice Neurochirurgie, respectiv a sălii de operaţii a acesteia. Lucrarea a avut un caracter de urgenţă, fondurile necesare fiind asigurate de către Consiliul Judeţean Sibiu. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 368.162,04 lei cu TVA, inclus.

Lucrările de renovare au presupus renovarea totală, până la zidărie, a sălii de operaţii și a saloanelor, montarea de uși şi ferestre noi cu tâmplărie PVC şi geam termopan, construirea de grupuri sanitare noi în fiecare salon, prevăzute cu cadă cu duş, chiuvetă şi lavoar. De asemenea, secția a fost tapetată cu parchet special din PVC, rezistent la acţiune microbiană și a fost renovat și igienizat și holul secţiei.

Clinica de Neurochirurgie este solicitată atât pentru cazurile din județul Sibiu, cât și pentru cele din județșele limitrofe, Alba și Vâlcea.

„În urma lucrărilor de modernizare s-a creat o sală de operaţie complet nouă, la nivelul standardelor internaţionale. Ne bucurăm de faptul că acest demers absolut necesar s-a finalizat cu succes şi că putem aborda în continuare întreaga patologie neurochirurgicală. În acest sens, menţionăm că, încă din anul 2000, colectivul secţiei noastre a realizat operaţii şi de neurochirurgie infantilă (inclusiv hidrocefalii

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

secția de neurochirurgie a spitalului județean a fost renovată și are o sală nouă de operații  secția de neurochirurgie a spitalului județean a fost renovată și are o sală nouă de operații  secția de neurochirurgie a spitalului județean a fost renovată și are o sală nouă de operații

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. foarte bine asa se rasplateste munca medicilor de acolo care fac eforturi in salvrea de vieti omenesti