Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a finalizat renovarea Sectiei Clinice Neurochirurgie, respectiv a salii de operatii a acesteia cu o investitie de de 368.162,04 lei cu TVA inclus, bani alocati de Consiliul Judetean Sibiu.

Lucrarile au cuprins renovarea, pana la zidarie, a salii de operatii, a saloanelor, montarea de usi si ferestre noi cu tamplarie PVC si geam termopan, construirea de grupuri sanitare noi in fiecare salon, prevazute cu cada cu dus, chiuveta si lavoar, tapetarea cu parchet, renovarea si igienizarea holului sectiei si finisaje realizate din materiale lavabile si dezinfectabile.

`Modernizarea Clinicii de Neurochirurgie este o realizare foarte importanta, tinand cont de specificul acestei sectii cu adresabilitate din judetele Sibiu, Alba si Valcea pentru aceasta specialitate complexa. S-au creat conditii mult superioare comparativ cu cele precedente, un salt calitativ important in ceea ce priveste serviciile medicale. Personalul medical cu o inalta tinuta profesionala, isi desfasoara acum activitatea intr-un cadru propice, pacientii fiind principalii beneficiari ai acestui proces`, a declarat managerul interimar al SCJU Sibiu, Radu Chicea.

In urma lucrarilor de modernizare s-a creat o sala de operatie complet noua, la nivelul standardelor internationale.

`Ne bucuram de faptul ca acest demers absolut necesar s-a finalizat cu succes si ca putem aborda in continuare

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sala de operatii noua la sectia de neurochirurgie a spitalui judetean  sala de operatii noua la sectia de neurochirurgie a spitalui judetean  sala de operatii noua la sectia de neurochirurgie a spitalui judetean

Ultima oră

Comentariul meu