poliţiştii rutieri supraveghează traficul în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul sibiu

Poliţiştii se vor afla pe teren miercuri, 4 septembrie, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Acţiunea are ca scop reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit aceleiaşi surse.

„La nivelul judeţului Sibiu, Serviciul Rutier va coordona mâine (miercuri, n.r.), 4 septembrie, o acţiune ce are ca scop identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto ce nu respectă legislaţia rutieră la trecerea la nivel cu calea ferată, conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în acest fel, precum şi reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării acestor norme”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Poliţiştii rutieri vor acţiona în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

poliţiştii rutieri supraveghează traficul în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul sibiu  poliţiştii rutieri supraveghează traficul în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul sibiu  poliţiştii rutieri supraveghează traficul în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul sibiu

Ultima oră

Comentariul meu