ofelia popii revine pe scenă în spectacolul „felii” la sibiu și târgu mureş

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă luna aceasta două reprezentații speciale ale spectacolului „Felii” de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii, la Târgu Mureș și Sibiu.

„Felii” a avut premiera pe data de 2 octombrie 2011 şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică, în regia lui Gavriil Pinte, prezentată în premieră la Teatrul Naţional Radiofonic, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”. Mai mult decât atât, acest spectacol i-a adus Ofeliei Popii premiul UNITER pentru „cea mai bună actriță într-un rol principal”.

Prima reprezentație a spectacolului va avea loc joi, 5 septembrie, ora 19:00, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Evenimentul teatral este organizat de Consiliul Judeţean Mureş, în cadrul programului „100 de ani de cultură în Mureş” dedicat Centenarului Palatului Culturii din acest oraș. Intrarea publicului este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cea de-a doua reprezentație a spectacolului din această lună va avea loc duminică, 29 septembrie, ora 19:00, pe scena Teatrului Național din Sibiu. Biletele pentru această reprezentație au fost puse în vânzare atât la Agenția Teatrală din Sibiu (bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17), cât și online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Producția Teatrului Național din Sibiu a mai fost prezentată în cadrul Festivalului Național de Teatru de la București, în cadrul Festivalului Internațional „Zile și Nopți de Teatru European la Brăila”, precum și la Alba Iulia în cadrul Festivalului „Dilema Veche”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu