Cea de-a doua editie a Targului de design romanesc, Made in RO, organizat de Fundatia Dala in colaborare cu DESIGNIST.RO si Muzeul ASTRA, se va desfasura pe 7 si 8 septembrie in Muzeul Civilizatiai Populare Traditionale ASTRA. Made in RO este un concept al DESIGNIST.RO, prima platforma online din Romania, lider de opinie pe zona de design, arhitectura si industrii creative in online-ul romanesc.

`Expozitia cu vanzare, ce a avut loc in luna mai, in Bucuresti, este itinerata acum la Sibiu in cadrul Programului Anima ASTRA, aducand in atentia publicului obiecte originale, de buna calitate, create de designeri romani, ce exploreaza spatiul motivelor traditionale reinterpretate contemporan in design`, au transmis organizatorii.

Targul se va desfasura pe trei sectiuni : DESIGN DE OBIECT • GRAPHIC DESIGN • DESIGN TEXTIL • DECORATIUNI & ACCESORII

Vor expune urmatorii designeri: Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereti, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacsu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mandra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda, Ruxandra Sacalis.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

targ de design romanesc, in dumbrava sibiului  targ de design romanesc, in dumbrava sibiului  targ de design romanesc, in dumbrava sibiului

Ultima oră

Comentariul meu