iohannis despre regionalizarea propusă de psd: să vedem argumentele și apoi discutăm

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a declarat că liberalii nu au discutat despre regionalizare, iar varianta propusă de PSD, cea cu zece regiuni, este „o variantă de lucru”, care ar putea fi discutată în USL.

„E o chestiune care, sigur, se poate discuta. Eu nu am date suficiente dacă este bună sau rea. Mai întâi să vedem argumentele, pe urmă putem să discutăm. Au propus o variantă care trebuie discutată”, a precizat Klaus Iohannis.

Întrebat de corespondentul AGERPRES dacă liberalii au în prezent o altă variantă cu un număr diferit de regiuni, Klaus Iohannis, care coordonează comisia de regionalizare din PNL, a spus că tema regionalizării nu a fost discutată în partid.

„Regionalizarea nu a fost o temă de discuţie la noi”, a afirmat prin-vicepreşedintele PNL.

Potrivit acestuia, nu doar varianta PSD poate fi discutată, ci şi „alte variante” ale regionalizării.

Klaus Iohannis şi-a exprimat disponibilitatea de a discuta cu partenerii de guvernare despre cele zece regiuni propuse de PSD.

„Este o variantă de lucru. Vom discuta în USL, probabil, această variantă, dacă ei vor să vină cu ea”, a adăugat Klaus Ioahnnis.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, lider al organizaţiei judeţene a social-democraţilor, a declarat vineri pentru AGERRPES că România va avea zece regiuni, iar una dintre acestea va fi formată din judeţele Sibiu, Alba şi Hunedoara, cu un real potenţial de atragere a investiţiilor, aceasta fiind varianta PSD.

 

Sursa: AGERPRES

 

Ultima oră

Comentariul meu