începe cea de-a doua sesiune de admitere la universitatea ”lucian blaga” din sibiu. aproape 5000 de locuri disponibile

Locurile ramase neocupate dupa prima sesiune de admitere la cele nouă facultati ale Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu sunt scoase la concurs în prima jumatate a lunii septembrie. Este vorba despre 2723 de locuri la studiile de licență și 2020 de locuri la studiile de master.

Pentru înscrierea la studiile de licență sunt disponibile 2723 de locuri, dintre care 1953 cu taxă și bugetate și 770 de locuri la formele de învățământ la distanță și cu frecvență redusă.

La studiile universitare de master sunt disponibile 2020 de locuri, dintre care 1675 de locuri bugetate și cu taxă și 345 de locuri la învățămantul cu frecvență redusă.

Repartitia locurilor disponibile pe facultati poate fi accesata aici.

Înscrierile încep pe 2 septembrie la Facultatea de Litere si Arte, pe 5 septembrie la Facultatea de Medicină, pe 6 septembrie la Facultatea de Inginerie si pe 9 septembrie la Facultățile de Teologie, Drept, Științe Socio-Umane, Știinte, Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Științe Economice.

Facultatile pentru care admiterea se face pe bază de concurs sunt Teologia, Ingineria (specializarea calculatoare și ingineria sistemelor multimedia), Actoria, Dreptul (La secția Poliție Locală), Facultatea de Științe Economice (specializarea Educație Fizică

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

începe cea de-a doua sesiune de admitere la universitatea ”lucian blaga” din sibiu. aproape 5000 de locuri disponibile  începe cea de-a doua sesiune de admitere la universitatea ”lucian blaga” din sibiu. aproape 5000 de locuri disponibile  începe cea de-a doua sesiune de admitere la universitatea ”lucian blaga” din sibiu. aproape 5000 de locuri disponibile

Ultima oră

Comentariul meu