234 de elevi din judetul Sibiu au reusit sa promoveze examenul de Bacaluareat, mult mai putini decat cei care l-au picat, respective 808.

Dintre cei care au promovat, 196 au luat note intre 6-6,99, 35 intre 7-7,99 si trei au luat note intre 8-8,99. Niciun elev nu a luat nota peste 9.

In a doua sesiune de Bacalaureat s-au inscris 1.293 d elevi, dintre care s-au prezentat 1.044, iar doi au fost eliminati. Astfel, 22,42% dintre elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat, au reusit sa ia nota peste 6.

In curtea Colegiului Tehnic “Independenta` elevii au venit sa vada rezulatele cu mult inainte sa fie afisate. Dupa afisare putini au avut motive de bucurie, restul s-au aseazt tristi pe bordura din fata liceului si raspundeau la telefon cu “Am pic iar`.

“Nu vreau sa vorbesc. Am picat, dar nu e corect, o sa depun contestatie`, spune suparat un tanar inconjurat de ati colegi la fel de ghinionisti.

Adrian Craciun a luat 9,10 la Biologie si este bucuros, mai ales ca in sesiunea din vara, de la el din clasa au luat doar trei colegi Bacalaureatul, iar acum au promovat doar el si inca un coleg.

`Am dat a doua oara si nu mi s-a parut

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

doar 22% dintre elevii care au dat bacalaureatul in toamna, au reusit sa ia nota de trecere  doar 22% dintre elevii care au dat bacalaureatul in toamna, au reusit sa ia nota de trecere  doar 22% dintre elevii care au dat bacalaureatul in toamna, au reusit sa ia nota de trecere

Ultima oră

Comentariul meu