Publicat înUltima oră

Documentarul "Wild Carpathia" are premiera in 5 septembrie, pe Travel Channel

Partea a doua a seriei "Wild Carpathia", care promoveza Romania si include interviuri cu principesa Margareta si Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv in Romania, pe televiziunea internationala Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, partea a doua a seriei "Wild Carpathia" este intitulata "From the Mountains To The Sea" ("De la munti pana la mare", n.r.) si va avea premiera in Europa, pe Travel Channel, in data de 5 septembrie, de la ora 19.00 (ora Romaniei).

Documentarul va fi difuzat in reluare pe Travel Channel, pe 6 septembrie, de la ora 21.00.

In Marea Britanie, partea a doua a seriei "Wild Carpathia" va avea premiera pe 2 septembrie, de la ora 19.00, pe Travel Channel, urmand sa fie reluata pe 6 septembrie, de la ora 20.00.

Compania Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, si ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anuntat, pe 19 aprilie, ca miniseria "Wild Carpathia" va continua cu doua parti noi. Prima parte a miniseriei "Wild Carpathia" – ce a inclus un interviu in care printul Charles promova Transilvania – a fost lansata in octombrie 2011 si a fost difuzata la nivel international,

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții