traian băsescu este bunic. fiica sa, elena băsescu, a născut prematur o fetiță

Elena Băsescu a născut duminică, 1 septembrie, la ora 3.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unui comunicat al unităţii medicale, citat de Mediafax.

Ea a fost internată sâmbătă, în cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului, fiind în a 35-a săptămână a sarcinii.

Potrivit aceleiași surse, o fotografie în care şeful statului apare ţinându-şi în braţe nepoţica a fost postată, duminică, pe contul de Facebook “Alături de preşedintele nostru”, la scurt timp după ce Traian Băsescu şi-a vizitat fiica la Spitalul Universitar.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, 1 septembrie, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit “nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi “deja a supt”.

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.

“Am primit nobilul titlu de bunic”, a spus Băsescu, precizând că fiica sa, Elena, şi soţul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.

Nepoata președintelui a primit la naștere nota 9, iar Elena Băsescu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

traian băsescu este bunic. fiica sa, elena băsescu, a născut prematur o fetiță  traian băsescu este bunic. fiica sa, elena băsescu, a născut prematur o fetiță  traian băsescu este bunic. fiica sa, elena băsescu, a născut prematur o fetiță

Ultima oră

Comentariul meu