Fiica presedintelui, Elena Basescu, a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in prezent atat mama, cat si copilul fiind in stare buna. Evenimentul a avut loc cu circa trei saptamani mai devreme decat era asteptat, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit „nobilul titlu de bunic”, iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si „deja a supt”. Presedintele a spus ca este bucuros, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu cealalta fiica, Ioana.

Basescu a spus ca nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment. „Am primit nobilul titlu de bunic”, a spus Basescu, precizand ca fiica sa, Elena, si sotul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului. Intrebat daca si-a vazut nepotica, Basescu a raspuns: „E, cum sa n-o vad, am tinut-o si in brate”.

El a adaugat ca sentimentul este extraordinar, precizand ca nepotica a primit la nastere nota 9. Intrebat cu cine seamana copilul, Basescu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

Basescu a primit titlu nobil: bunic  Basescu a primit titlu nobil: bunic  Basescu a primit titlu nobil: bunic

Ultima oră

Comentariul meu