Aproximativ 1 000 se sibieni au venit sambata si duminica la prima editie „I Love S O P A”, un eveniment desfasurat la Lacurile Sopa din Selimbar. Tinerii au ales sa petreaca weekend-ul in afara orasului pentru a se bucura in aer liber de concertele de muzica eletronica sutinute de 20 de DJ.

Cei care nu s-au lasati intimidati de temperaturile destul de scazute si-au adus si corturile, pe care le-au instalat langa lacuri, iar muzica a rasunat de sambata de la ora 13:00, pana a doua zi.

“Sincer ma asteptam sa fie mai multa lume, dar e si destul de frig si probabil ca vin mai multi cand se lasa seara`, a spus Mihai, unul dintre tinerii prezenti la „I Love S.O.P.A”.

Seara a adus pe scena de langa lacuri cele mai asteptate concerte, iar printre DJ-ii care au mixat s-au numarat si Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa si Razvan Mate.

“Ideea unui eveniment de acest gen mi-a venit urmarind ce se intampla prin alte tari. Am vrut sa facem un eveniment la care lumea sa vina, sa asculte muzica si sa se distreze si ziua, sa se depaseasca conceptia ca doar seara poate sa inceapa distractia.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

20 de dj au mixat in weekend la "i love s.o.p.a"  20 de dj au mixat in weekend la "i love s.o.p.a"  20 de dj au mixat in weekend la "i love s.o.p.a"

Ultima oră

Comentariul meu