video turist în stare de inconștiență, salvat de salvamontiști din munți. bărbatul, luat cu elicopterul smurd

O echipă a Serviciului Public Salvamont Sibiu a intervenit, în cursul nopții, în zona vârful Moașei, din munții Făgăraș, pentru salvarea unui turist care se afla în stare de inconștiență.

Bărbatul a fost găsit de un grup de voluntari care se întorceau spre cabana Suru de la o acțiune de refacere a marcajelor. Aceștia au alertat salvamontiștii care în jurul orei 22 au plecat spre bărbat pentru a-l recupera de pe munte. Din echipa care l-a găsit pe bărbat făcea parte și un medic.

Turistul se afla în șoc epitermic și a suferit o criză epileptică.

Bărbatul de 47 de ani din București a fost evacuat în această dimineață cu un elicopter SMURD Mureș.

Potrivit reprezentanților Salvamont Sibiu, bărbatul din București a plecat singur și echipat necorespunzător într-o drumeție în munții Făgărașului. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru îngrijiri medicale.

foto/video: Serviciul Public Salvamont Sibiu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video turist în stare de inconștiență, salvat de salvamontiști din munți. bărbatul, luat cu elicopterul smurd  video turist în stare de inconștiență, salvat de salvamontiști din munți. bărbatul, luat cu elicopterul smurd  video turist în stare de inconștiență, salvat de salvamontiști din munți. bărbatul, luat cu elicopterul smurd

Ultima oră

Comentariul meu