video mașini inteligențe și oferte decente la salon auto din piata mare a sibiului

Salon auto inedit în centrul istoric al Sibiului. SmartMobilul aduce în fața publicului cele mai noi modele auto, cu sesiuni de drive-test şi nu numai. Tema acestei ediţii este „automobilul inteligent”, așa că dealerii auto au scos la înaintare autoturismele smart. Peste 80  de modele sunt expuse spre vizionare.

Ofertele de preț pornesc de la 6500 de euro și ajung chiar și la 70.000 de euro în cazul mașinilor de lux. Și pentru că românul pune din ce în ce mai mult preț pe dotările mașinii și pe ”inteligența” modelului pe care vrea să îl cumpere, dealerii auto s-au pregătit ca la carte ca să satisfacă cererea.

Chiar dacă nu vin să cumpere pe moment mașinile expuse, oamenii se uită și își fac o opinie vizavi de piață și oferte. Părerile sunt împărțite, dar majoritatea vizitatorilor spun că prețurile nu sunt foarte accesibile pentru omul de rând.

”Așa și așa sunt prețurile. La veniturile noastre nu pot zice că sunt foarte accesibile, sunt la prețul pieței. (…) Depinde de român. Unii își permit, alții nu. E interesant evenimentul. Ajută oamenii să  își formeze o părere legat de ceea ce este pe piața      ”, a spus un turist aflat în trecere prin Piața Mare.

”Prețurile cred că sunt corecte, așezate după valoarea și tipul mașinii. Sunt destul de echilibrate. (..) Depinde de român. Și românii sunt diversificați ca și mașinile. Cine are bani și ține la confortul lui dă banii pe o mașină bună, cine nu, ce poate. (..) În funcție de posibilitățile fiecăruia. (..) Tot ce e nou e bun venit. Depinde de posibilități. Dacă ai posibilități merită să iei o mașină cu dotări mai bune. Te ajută în trafic, te ajută și îți crează siguranță. Se merge și pe varianta cu camere video. Sigur că trebuie să ne asigurăm. E viața noastră și merită să dăm preț pe ea”, a mai spus alt vizitator.

Dealerii, mulțumiți de vizibilitate

Dealerii auto spun că sunt mulțumiți de feedback-ul pe care îl au la eveniment și că oamenii întreabă și sunt interesați în primul rând de mașinile din clasa mică și la un preț de până în 10.000 – 12.000 de euro. ”Clienții sunt interesați de majoritatea modelelor. Și prin programul rabla avem câteva oferte. (..) Se caută mașinile la un preț mai mic și modelele noi. Merită să participăm la eveniment”, a explicat Alexandra Rotar – reprezentant dealer Ford.

YouTube video

”A ieșit soarele. Au venit și vizitatorii. Oamenii caută prețuri mici și calitate maximă. (…) Din fericire clientul din ziua de azi pune preț din ce în ce mai mult pe mașinile inteligente. Venim și noi cu mai multe elemente smart cum este și tema salonului auto. Câteva din ele sunt Cruise Controlul Inteligent. Sistemul de chei inteligent. Sunt atrași oamenii de aceste lucruri”, a spus și Ovidiu Jurca, reprezentant al unui alt dealer auto prezent în Piața Mare.

Evenimentul se încheie duminică seară. foto: SMC

VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu