patronul de la jidvei a ucis o fetiță și a băgat încă una în spital într-un accident lângă mediaș. e încă în libertate!

Potrivit unor martori, Claudiu Necsulescu a scapat basma curata dupa cumplitul accident rutier din judetul Sibiu, ba mai mult, si-a luat limuzina implicata in accident din curtea Politiei la numai cateva ore de la cercetari, anunta cancan.ro. Accidentul a avut loc săptămâna trecută pe DN14 între Mediaș și Sighișoara.

Doua familii din Medias traiesc clipe de cosmar dupa ce fiicele lor au fost spulberate de masina unuia dintre cei mai bogati romani – Claudiu Necsulescu, patronul Jidvei. Una dintre copile, in varsta de 8 ani, a murit pe loc, in timp ce prietena ei, in varsta de 12 ani, este in moarte cerebrala.

Afaceristul se afla la volanul unui Mercedes, in localitatea Saros pe Târnave, cand cele doua fetite, spun politistii, ar fi traversat neregulamentar ca sa mearga la alimentara pentru cumparaturi. Bolidul le-a spulberat pe micute. Una dintre ele a murit pe loc, iar cealalta a fost resuscitata de medici pentru a o salva. Copila este internata acum in stare grava, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii ei.

Mama fetitei care este tinuta in viata cu ajutorul aparatelor a marturisit pentru Cancan.ro filmul tragediei, si spune ca milionarul Claudiu Necsulescu si-a trimis un om ca sa-I linisteasca.

“Fetitele traversau la cativa metri de trecerea de pietoni. Drumul era in lucru, era semnalizat, si mai multi martori l-au vazut cand a depasit coloana si a intrat cu viteza in ele. Pe una a aruncat-o opt metri, iar pe fetita mea a lovit-o atat de rau, incat i-au sarit cerceii din ureche. Doctorii nu au vesti bune, sansele ei sunt zero, doar aparatele o mai tin, dar nu vreau s-o decuplez daca-i bate inimioara”, a povestit sfasiata de durere mama fetitei care a supravietuit.mercedes

Familiile celor doua fetite sunt revoltate acum ca acest caz, spun ei, este tergiversat, ba mai mult, nu s-au luat masurile cuvenite.

“Necsulescu nu are carnetul suspendat, si merge in continuare bine-mersi. Ba chiar si-a luat limuzina implicata in accident, din curtea politiei, la doar cateva ore dupa producerea tragediei”, sustine aceeasi persoana.

Politia Rutiera Sibiu a confirmat acest lucru, insa reprezentantii institutiei sustin ca acest lucru este absolut firesc, de vreme ce “conducatorul auto nu a incalcat codul rutier”, adica s-a dovedit ca nu a consumat bauturi alcoolice in acea noapte, iar viteza nu a fost inca stabilita.

Sursa: cancan.ro

Ultima oră

Participă la discuție

13 Commentarii

  1. Daca era zona de 30 km/ora si Necsulescu circula cu 90 km/ora, principalul vinovat este cel care conducea masina, fetitele au traversat neregulamentar drumul, saracele sunt vinovate numai partial! Daca soferul circula regulamentar, cu 30 km/ora, putea evita accidentarea si omorul fetitelor! Cazul va fi musamalizat, Necsulescu are in buzunar tot judetul Alba si are legaturi spre Bucuresti. In Romania nu este lege pentru toti. Sunt unii care sunt mai egali decat restul cetatenilor.

  2. Ipocrizie acelor care comenteazä acest accident.Sint cetätean german si stiu cä acele fetite au vrut sä treacä in mod neregulamentar strada.La fel si la noi in Germania nu ar fi pätit nimic,nu a bäut ,nu acirculat cu vitezä.De ce sinteti invidiosi cä are bani? Omul acesta a muncit pentru acesti bani si a creat mii de locuri de muncä.Duceti-vä in zona Jidvei-Blaj si vorbiti cu oamenii.Nu mai räspinditi zvonuri aiurea.Acest om este distrus mai ales cä are si el douä fete.

  3. Are bani si scapa – eventual cu o condamnare suspendata… precum Huidu care a depasit in curba si a omorat TREI persoane. In schimb batrana acuzata ca a furat o rata (care s-a dovedit ca de fapt era in curtea vecinului) a primit 3 ani de inc hisoare si a fost nevoie de clementa presediintelui tarii ca sa scape.

  4. Părinți, luația aminte de întâmplări de genul acesta și învățați-vă copiii să traverseze doar pe la trecere, și să se asigure din fiecare parte, pe tot parcursul traversării. Zilnic văd părinți și bunici care traversează prin loc nepermis, în fugă. Ce învață copilul acela?

    În cazul de față sunt de părere că șoferul are o parte din vină, însă nu TOATĂ vina. Cred că dacă fetițele ar fi traversat pe la trecere, nu mai avea scăpare. Dacă se și asigurau după ce treceau de prima bandă, s-ar fi ferit de mașină și azi nu mai aveam această tragedie.

  5. Copilele ierau intro zona de mai putin de 10 m inaintea unei treceri de pietoni si intro restrictie de 30 de km pe ora drum in lucru
    Inuman ie sa abuzezi de niste oameni care nu au bani sa demonstreze culpabilitatea criminalului
    Dar sigur o sa se gaseasca avocati care vor sa se faca celebri cu un caz ca asta si o sa o faca si gratis
    Dumnezeu so ierte pe Lidia si sa-i dea sanatate si noroc sa scape la Iulia

    1. tu parca treci dracului tot pe trecere handicapatule/handicapato . Te vreau pe tine calcat/a de o masina

    2. de ai muri tu cui ii pasa de tine ce mai vrea familia aia a ta daca tu mori fiind ca esti proasta/prost …nu mai comenta taci dracu din gura daca nu sti exact cum s-a intamplat proasta/prostu’ dracului ! 🙂

    3. Neregulamentar iera MIZERABILUL ala care a omorit o fetita si pe cealalta o are in moarte cerebrala pentru ca circula cu o viteza care lea aruncat la 13 m de la locul impactului intro restrictie de 30 km/h dupa ce a traversat un pod in lucru cu semafor si la mai putin de 10 m de trecerea de pietoni
      Domnule POP ne intrebi ce mai vrem ???
      Daca ai singe in tine raspundeti tu singur la intrebarea asta

  6. Romania, tara tuturor posibilitatilor, banu are cuvantul, politia si justitia corupti la maxim, cred ca se roaga sa se intample ceva de genul ca sa isi umple buzunarele se spagi pt a musamaliza. Faceti scarba dragi justitiari. In Romania se va schimba sistemul peste sute de ani…..

  7. NU….CATEGORIC NU …..fetita nu a murit imediat ci dupa cel putin 30 (30 de minute ).Fetita din SAROS PE TARNAVE (MEDIU URBAN jud.SIBIU )sufla regulat cand am vazut-o eu iar prietena ei avea o taietura in „L” de ~3cm langa coloana cu sangele inchegat .
    Din punctul meu de vedere politia si „sanitarii” au grave probleme de organizare si competenta.

    1. ma bucuram daca aveai puterea sa spui lucrul asta fara anonim ;;) multumesc oricum..pentru informatie dar egal cu 0 ..astept sa te legitimezi ..

    2. una dintre fetite era in stop cardio respirator la sosirea ambulantelor iar cealanta era in coma profunda in urma unui traumatism cranian foarte grav