Doi jandarmi aflati in timpul liber au prins un adolescent care smulsese un lantisor de aur de la gatul unei sibience. Talharia a avut loc ieri, pe strada Agarbiciu din Valea Aurie, iar jandarmii erau in afara programului de lucru, cand au auzit o femeie strigand dupa ajutor.

`Jandarmii au observat o femeie in varsta de aproximativ 50 de ani care striga dupa ajutor, era dezorientata si avea parul ciufulit. Din discutiile cu aceasta persoana subofiterii de Jandarmerie au aflat ca un tanar i-a smuls un lantisor de aur de la gat. Acestia au linistit persoana vatamata si s-au asigurat ca nu necesita ingrijiri medicale, i-au cerut sa ramana pe loc si au solicitat semnalmente celui reclamat de la martorii din jur`, spune purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Janrami (IJJ), Alexandru Costea.

Sergent-majorul Marius Trifu si sergent-majorul Marius Fieraru au urmarit persoana in cauza, dar au cerut si ajutorul unui echipaj al Jandarmeriei care se afla in misiune de pastrare a climatului de siguranta publica, la o competitie sportiva. Dupa cateva minute, au observat printre blocuri un tanar care corespundea semnalmentelor si au reusit sa il opreasca si sa il imobilizeze pe adolescent.

In urma verificarilor si a controlului corporal sumar,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

talhar de 17 ani, prins de jandarmi care se aflau in timpul liber  talhar de 17 ani, prins de jandarmi care se aflau in timpul liber  talhar de 17 ani, prins de jandarmi care se aflau in timpul liber

Ultima oră

Comentariul meu