poliţiştii ies cu radarele pe drumurile din judeţ, vineri şi sâmbătă. cei care nu respectă viteza legală vor fi amendaţi

Poliţiştii rutieri participă vineri şi sâmbătă, 30 şi 31 august, la o acţiune de supraveghere a traficului cu aparate radar, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Acţiunea are caracter preventiv, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

„Vor fi folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotare amplasate în sistem cascadă”, transmit reprezentanţii IPJ Sibiu.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică, vor fi prezenţi pe toate tronsoanele de drum naţional şi judeţean.

Analiza evoluţiei dinamicii accidentelor rutiere grave produse la nivel naţional, în perioada sezonului estival 2013, comparativ cu perioada similară a anului trecut, a relevat o scădere a numărului accidentelor grave produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteza cu 86 de accidente (de la 338 la 252), a persoanelor decedate cu 15 (de la 89 la 74) şi a persoanelor rănite grav cu 77 (de la 334 la 257).

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

poliţiştii ies cu radarele pe drumurile din judeţ, vineri şi sâmbătă. cei care nu respectă viteza legală vor fi amendaţi  poliţiştii ies cu radarele pe drumurile din judeţ, vineri şi sâmbătă. cei care nu respectă viteza legală vor fi amendaţi  poliţiştii ies cu radarele pe drumurile din judeţ, vineri şi sâmbătă. cei care nu respectă viteza legală vor fi amendaţi

Ultima oră

Comentariul meu