festival inedit pe malul lacului sopa! distractia poartă ochelari de soare la ”i love s.o.p.a”

La finalul unei veri calduroase, sunteti invitati la ultimul eveniment in aer liber:  I LOVE S.O.P.A. Sâmbătă, 31 august 2013, este data la care sibienii, si nu numai, sunt invitati la un eveniment deosebit. La doar cativa kilometri de Sibiu, in zona lacurilor Sopa, pentru o zi si o noapte, distractia poarta ochelari de soare.

Aflat la prima editie, I Love S.O.P.A propune un concep nou, desfasurat nu doar seara, asa cum au loc in mod regulat diversele show-uri sau spectacole, ci incepand cu ora pranzului. In timpul zilei participantii sunt asteptati la un picnic veritabil, la marginea lacurilor, langa padure, intr-o zona de exceptie. Nu vor lipsi diversele activitati sportive si activitati recreative si multe surprize. Incepand cu ora 12:00 se va da startul petrecerii, in ritmuri de muzica electronica. Line-up este unul vast, pe lista celor 20 de dji regasindu-se Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa, Razvan Mate si multi altii.

Dresscode eveniment: ochelari de soare.

In ultima sambata de vara, I Love S.O.P.A va invita sa transformam impreuna pitoreasca zona a Sibiului intr-un spatiu al distractiei. S.O.P.A – Space of Party Attitude, isi propune sa ofere publicului o zi de relaxare, in mijlocul naturii, deoparte de zgomotul si agitatia orasului.

Accesul la eveniment este gratuit.

 

Ultima oră

Comentariul meu