Un sofer din Selimbar, in varsta de 27 de ani, a fost surprinsi de politistii de la Serviciul Rutier, in timp ce circula pe centura ocolitoare a Sibiului, cu o masina neinmatriculata. Autorizatia provizorie de circulatie a masinii expirase inca de anul trecut, insa sibianul si-a incercat norocul luni de-a randul si nu a fost prins. Ieri a fost ziua lui mai putin norocoasa. `Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat`, se arata intr-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Un alt conducator auto a fost oprit pentru control in trafic pe Soseaua Alba Iulia. Autoturismul condus de soferul prahovean in varsta de 33 de ani avea numere false de inmatriculare. Pentru ca masina era neinmatriculata, soferul a `imprumutat` placutele de la un alt autovehicul, insa nu a reusit decat sa isi procure un dosar penal.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

circula pe centura, cu masina neinmatriculata  circula pe centura, cu masina neinmatriculata  circula pe centura, cu masina neinmatriculata

Ultima oră

Comentariul meu