video foto radar în flăcări la sibiu! un logan de poliție s-a făcut scrum pe dn1 la săliște

Polițiștii rutieri din Sibiu au de astăzi cu o mașină mai puțin. Un Logan galben, echipat cu aparat radar s-a făcut scrum în numai câteva minute, pe DN1, între Sibiu și Sebeș. Polițistul care se afla în mașina pornită, dar staționată, lângă orașul Săliște, a apucat să se dea jos înainte ca incendiul să mistuie aproape în totalitate autoturismul.

Mașina echipată cu radar iar polițiștii sibieni spun că până în prezent însă nu a fost nicio problemă cu aceasta. Polițistul aflat în interiorul acesteia a sunat la 112, după ce în prealabil a încercat să stingă focul cu estinctorul din dotare. Chiar dacă pompierii au ajuns rapid la fața locului, Logan-ul a ars în proporție de 90 la sută.

”ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă si spumă pentru a lichida un incendiu apărut la un autoturism aparținând MAI. În sprijinul nostru au venit și colegii de la Săliște. Cauza incendiului este în curs de stabilire. (…) Probabil este vorba de o cauză tehnică, având în vedere că operatorul respectiv era în mașină. Așa se pot elimina anumite cauze. Urmează să stabilim. (…) Mașina a ars foarte repede. A fost un incendiu violent, dar s-a intervenit destul de rapid și s-a evitat oarecum pericolul de explozie”, a declarat Căpitan Mircea Constandache – ISU Sibiu.

Polițiștii sibieni sunt surprinși de cele întâmplate și nu își explică din ce cauză a luat foc mașina, care chiar dacă avea motorul pornit, era staționată pe marginea DN1.

”Un autovehicul al Serviciului Rutier Sibiu, neinscripționat, dotat cu aparatură video și de măsurare a vitezei de deplasare, aflat  în timpul serviciului pe DN1, la km 329, în afara orașului Săliște, a luat foc. A fost solicitată intervenția ISU, însă nu s-a reușit anihilarea incendiului. Specialiștii ISU Sibiu, vor stabili care a fost cauza care a generat acest incendiu. Agentul de poliție se afla în mașină. Agentul simțind miros de fum și observând fumul, a ieșit din autovehicul. A încercat stingerea incendiului cu estinctorul din dotare, însă nu a reușit. Agentul nu a suferit vătămări corporale. Autovehiculul era pornit”, a explicat Bogdan Maxim, de la Serviciul de Poliție Rutieră Sibiu.

Dauna este cu atât mai importantă cu cât Loganul care a luat foc, nu avea asigurare de tip CASCO. Urmează acum ca Inspectorarul de Poliție Sibiu să stabilească totusi cum va fi recuperată paguba.

Ultima oră

Participă la discuție

21 Commentariu

  1. Sa-i ard in c..r pe toti politaii din Sibiu, in frunte cu Bogdan Maxim spagarul pu..li…i !

  2. Ar trebui ca agentul sa plateasca daunele…ca statea toata ziua acolo cu motorul pornit si tigara in gura(tot pe banii contribualilor pe care vroia sa-i arda).

  3. Aceasta stimata masina inregistra masinile pe portiunea dreapta din afara localitatii, si cand te opreau „stimabilii”, iti puneau viteza LEGALA pentru portiunea respectiva de DN (~80 km/h), drept viteza cu care ai circulat in localitatea imediat urmatoare (>> amenda)! „We don’t need no water, let the m[…]f[…] burn! Burn m…f…, BURN”! :D:D:D

  4. asa merita! Astia erau celebri cum stateau in trestie sa ii opreasca pe toti si sa fie politisti magna cum laude, Chiar daca scopul nu mai era cel de a preveni ci de a sanctiona.. Rusine lor 4 ever.