Compania olandeza Aegon, care a lansat recent un punct de lucru si in Sibiu, le ofera locuitorilor orasului posibilitatea de a-si dezvolta o cariera de consultant financiar, cu venituri anuale de minim 9.000 de lei, in primul an de activitate.

Pentru obtinerea castigului minim, consultantii trebuie sa incheie lunar doar doua contracte de asigurare, urmand ca din al doilea an de activitate veniturile lor sa creasca pana la valoarea de 19.000 de lei, in functie de performanta.

Pe masura ce acumuleaza experienta, veniturile consultantilor in asigurari cresc considerabil si pot atinge si depasi, in doar cativa ani, valoarea de 4.000 de lei pe luna.

In acest moment, compania are deschise 45 de posturi, pentru pozitiile de Office Manager, Unit Manageri si Consultanti Financiari.

“Acesta cariera este potrivita tuturor persoanelor active si sociabile, dispuse sa isi insuseasca noi cunostinte si dornice sa castige pe masura efortului depus`, a explicat Sinziana Maioreanu, CEO Aegon.

Cei care se vor alatura echipei Aegon se vor putea bucura de un program flexibil de lucru, cu libertatea de a decide cat timp vor sa dedice acestei activitati – regim part time (minim 12 ore pe saptamana) sau full time (40 de ore pe saptamana). Sunt bineveniti si candidatii care nu au

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibienii isi pot construi cariera alaturi de aegon  sibienii isi pot construi cariera alaturi de aegon  sibienii isi pot construi cariera alaturi de aegon

Ultima oră

Comentariul meu