o maşină cu radar a poliţiei rutiere sibiu a luat loc în timpul unei misiuni. paguba este totală

O maşină marca Logan, de culoare galbenă, aparţinând Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS) a ars joi, 29 august, în timp ce se afla în misiune.

Maşina se afla staţionată pe drumul naţional 1, între Săcel şi Sălişe, paguba fiind totală, după cum anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Maşina era dotată cu aparat radar şi supraveghea traficul. Un agent de poliţie era în interiorul vehicolului la momentul izbucnirii incendiului şi a reuşit să iasă la timp, ptorivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea flăcărilor, aceştia făcând cercetări pentru a stabili care a fost cauza incendiului. În urma incendiului a fost distrusă şi aparatura radar.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

o maşină cu radar a poliţiei rutiere sibiu a luat loc în timpul unei misiuni. paguba este totală  o maşină cu radar a poliţiei rutiere sibiu a luat loc în timpul unei misiuni. paguba este totală  o maşină cu radar a poliţiei rutiere sibiu a luat loc în timpul unei misiuni. paguba este totală

Ultima oră

Comentariul meu