“made in ro – târg de design românesc” ajunge la sibiu, în septembrie, în muzeul în aer liber din dumbrava sibiului

Cea de-a doua ediţie “Made in RO – Târg de design românesc”, ce a putut fi vizitată anul acesta în luna mai, în Bucureşti, va ajunge, în septembrie, la Sibiu.

Evenimentul Made in RO de la Sibiu face parte din programul de Animaţii Culturale „Anima ASTRA” – organizat de Fundaţia Dala şi va avea loc pe 7 şi 8 septembrie, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Târgul face parte dintr-o serie de evenimente culturale desfăşurate cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existenţă a Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA. În acelaşi timp, Made in RO promovează şi aduce în atenţia publicului obiecte de design, toate create de designeri români.

Vor expune designerii Ciprian Vrabie, Cai verzi pe pereţi, Alina Turdean, The Craft LAB by Irina Neacşu, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, Mihai Stamati, Ideogram Studio, Una ca Luna (foto – Farfurii puzzle), Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Iutta, Mândra Chic, Minitremu, Ioana Corduneanu, Ciprian Manda şi Ruxandra Sacaliş.

“Creaţiile lor explorează spaţiul motivelor tradiţionale reinterpretate contemporan în design”, după cum transmit organizatorii.

Secţiunile târgului sunt Design de obiect, Graphic Design, Design Textil, Decoraţiuni & Accesorii.

„Made in RO – Târg de design românesc” este un concept al designist.ro.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

“made in ro – târg de design românesc” ajunge la sibiu, în septembrie, în muzeul în aer liber din dumbrava sibiului  “made in ro – târg de design românesc” ajunge la sibiu, în septembrie, în muzeul în aer liber din dumbrava sibiului  “made in ro – târg de design românesc” ajunge la sibiu, în septembrie, în muzeul în aer liber din dumbrava sibiului

Ultima oră

Comentariul meu