In perioada 12 – 14 septembrie Festivalul Imagine aduce la Sibiu, pe scena din Piata Mica, tineri muzicieni talentati alaturi de formatii din Romania, Belgia, Croatia, Olanda, Suedia si Austria.

`Pentru o lume artistica in care totul se invarte in jurul banilor, Festivalul Imagine e un proiect ambitios. Tineri necunoscuti sunt invitati sa concerteze in fata a mii de oameni, in Piata Mica a unei foste Capitale Culturale Europene. Pe scena pe care de-a lungul timpului au urcat Scorpions, Julio Iglesias, Europe si multe alte nume sonore ale muzicii mondiale, pe 13 si 14 septembrie vor concerta tineri artisti valorosi despre care putina lume a auzit, dar care au potentialul de a ajunge la reputatia predecesorilor lor`, spun organizatorii.

Membra a Jeunesses Musicales International, cea mai ampla organizatie neguvernamentala pentru tinerii muzicieni din intreaga lume, Asociatia ELITE ART Club UNESCO organizeaza cea de-a patra editie a Festivalului Imagine.

Prima zi a festivalului va fi dedicata tinerilor muzicieni, acestia participand la o serie de workshopuri si sesiuni de improvizatie. In celelalte doua zile de festival, pe scena din Piata Mica vor concerta 16 trupe, insumand peste 70 de artisti.

`Scopul acestui festival este de a reuni tineri din formatii muzicale cat mai variate, de diverse

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

imagine aduce la sibiu tineri artisti din intreaga lume  imagine aduce la sibiu tineri artisti din intreaga lume  imagine aduce la sibiu tineri artisti din intreaga lume

Ultima oră

Comentariul meu