220 de mesteri din centre renumite ca Horezu, Corund, Oboga, Glogova, Marginea, Obarsa, Radauti vin la Sibiu in perioada 6-8 septembrie pentru a participa la Targul Olarilor.

`Minunatiile artei olaritului traditional pun stapanire pe Piata Mare la fiecare inceput de septembrie. Targul Olarilor, cel mai vechi eveniment cultural al Sibiului de azi aduce in oras 220 mesteri renumiti. Fiecare mester isi etaleaza creatiile, dand posibilitatea localnicilor si turistilor sa se targuiasca si sa asiste la demonstratii practice pe roata olarului. Targul functioneaza ca o adevarata scoala pentru tinerii atrasi de mestesugul olaritului, acestia putand sa ii intalneasca pe mestesugarii recunoscuti ai acestei arte`, spun organizatorii.

Sibienii vor putea sa admire si sa achizitioneze din targ obiecte decorative, oale, ulcele, cani, farfurii si multe altele.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

targul olarilor aduce 220 de mesteri olari la sibiu  targul olarilor aduce 220 de mesteri olari la sibiu  targul olarilor aduce 220 de mesteri olari la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu