medieşenii ar putea plăti dublu pentru un bilet achiziţionat din autobuz

Conducerea operatorului public de transport în comun, SC MEDITUR SA Mediaş a anunţat miercuri că începând cu data de 01 septembrie 2013 va lansa site-ul oficial: www.meditur.ro, unde călătorii vor găsi informaţiile necesare legate de sistemul de ticketing, trasee, orare, preţuri, titluri călătorie, parteneri comerciali de unde pot fi achiziţionate bilete Meditur, etc.

De asemenea, în data de 10 septembrie, începând cu orele 16.30, va avea loc o dezbatere publică ce se va desfăşura în sala de şedinţe Daniel Thellman a Primăriei Mediaş.

Scopul dezbaterii este acela de a se adopta un Regulament privind constatarea şi sancţionarea faptelor contravenţionale la transportul public local de persoane în municipiul Mediaş, de a reglementa conduita călătorilor, drepturile şi obligaţiile acestora pentru desfăşurarea unui transport în condiţii de siguranţă, confort şi regularitate.

În cazul aprobării, respectivul regulament va fi aplicabil începând cu data de 01 octombrie 2013, motiv pentru care biletele cu 3 lei valabile pentru două călătorii se vor achiziţiona şi din autobuze de la conducătorii auto, până la data de 30 septembrie. Conform HCL nr. 194/2013, după data menţionată, biletele puse în vânzare la şoferii mijloacelor de transport în comun vor costa tot 3 lei, dar vor fi valabile doar o

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

medieşenii ar putea plăti dublu pentru un bilet achiziţionat din autobuz  medieşenii ar putea plăti dublu pentru un bilet achiziţionat din autobuz  medieşenii ar putea plăti dublu pentru un bilet achiziţionat din autobuz

Ultima oră

Comentariul meu