consiliul judeţean a făcut publice condiţiile de înscriere pentru membrii consiliului de administraţie al aeroportului

De asemenea, au fost făcut publice criteriile de evaluare şi selecţie pentru cei trei membrii ai Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Sibiu.

Persoanele interesate pot depune dosarele până la data de 3 septembrie, ora 14, la sediul Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Sibiu.

Dosarul va avea menţionat “Candidatură membru în CA al RA Aeroportul Internaţional Sibiu“, precum şi numele, prenumele şi domiciliul candidatului.

Împreună cu dosarul va fi depusă o Cerere de depunere a candidaturii pentru procedura de selecţie prealabilă, în două exemplare, cerere ce va conţine obligatoriu opisul documentelor din dosarul de candidatură depus.

Pe ambele exemplare ale Cererii de depunere a candidaturii va fi înscris numărul de înregistrare, data şi ora depunerii, iar unul dintre acestea va fi restituit candidatului sau candidatei.

Lista persoanelor ale căror candidaturi au îndeplinit criteriile minime anunţate se va afişa la sediul Consiliului Judeţean Sibiu şi pe pagina de Internet www.cjsibiu.ro, la sediul RA Aeroportul Internaţional Sibiu şi pe pagina de internet www.sibiuairport.ro, pana la data de 4 septembrie, ora 16.

Conditii de inscriere:

a) cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale UE sau a statelor apartinand SEE;

b) studii superioare de lunga durata (sau licenta + master dupa

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

consiliul judeţean a făcut publice condiţiile de înscriere pentru membrii consiliului de administraţie al aeroportului  consiliul judeţean a făcut publice condiţiile de înscriere pentru membrii consiliului de administraţie al aeroportului  consiliul judeţean a făcut publice condiţiile de înscriere pentru membrii consiliului de administraţie al aeroportului

Ultima oră

Comentariul meu