aproape 20 la sută din furturile înregistrate în primele luni ale anului au fost din societăţi comerciale

Un raport al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu arată că în primele luni ale acestui an, la nivelul judeţului, au avut loc 1.844 de furturi.

Dintre acestea, în mediul urban au fost înregistrate 1313, iar în mediul rural, 531. 18,27 sută, adică 337 de furturi, au fost din societăţi comericale.

„Din totalul acestor furturi din societăţi comerciale, 159, ceea ce reprezintă 47,18 la sută, sunt furturi din societăţi comerciale care sunt prevăzute cu diferite moduri de asigurare”, a explicat miercuri, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Lucian Tarnu (foto).

Potrivit acestuia, o atenţie deosebită a fost acordată, în această perioadă, furturilor de pe rafturile societăţilor comerciale. De cele mai multe ori, în aceste situaţii, furturile sunt constatate de reprezentanţii firmelor de pază.

„Din punctul de vedere al modului de asigurare cu sisteme de securitate, 6.815 obiective economice sunt asigurate. 683 sunt asigurate cu agent de securitate, cu alte cuvinte sistem de pază umană, 454 obiective sunt asigurate de societăţi comerciale specializate pe pază şi protecţie, iar 2.314 obiective sunt asigurate cu sisteme tehnice de alarmare”, a spus Tarnu.

Conform aceleiaşi surse, în cadrul acestor societăţi comerciale funcţionează 2.745 de agenţi de securitate, dintre care aproximativ 2.500

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

aproape 20 la sută din furturile înregistrate în primele luni ale anului au fost din societăţi comerciale  aproape 20 la sută din furturile înregistrate în primele luni ale anului au fost din societăţi comerciale  aproape 20 la sută din furturile înregistrate în primele luni ale anului au fost din societăţi comerciale

Ultima oră

Comentariul meu